avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere amanare la primul termen de judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere amanare la primul termen de judecata

Buna ziua.

Am primit citatie intr-un proces civil, sunt chemat in calitate de parat, primul termen este pe 01 octombrie.
Pe 24 Septembrie am trimis prin posta o scriosoare recomandata cu confirmare de primire prin care cer amanare pentru a angaja un avocat.
Trebuie sa mai fac ceva in aceasta privinta? Daca scrisoarea nu ajunge in termen pentru a fi pusa la dosar pana la primul termen?
Cel mai recent răspuns: lonita , utilizator 14:58, 26 Septembrie 2012
Daca ati trimis-o prin posta cu confirmare de primiri, sigur va ajunge la dosar. Ca sa fiti mai linistit, o puteti trimite si prin fax. Important este sa mentionati in cerere numarul de dosar si termenul de judecata.
Aveti posibilitatea sa comunicati cererea dv inclusiv prin fax-ul instantei
Va multumesc pentru raspunsuri. Am atasat cererea la un e-mail, sper sa fie ok.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constituire parte civila + program tribunal de sarbatori ContSters328245 ContSters328245 1. Intre ce date sunt inchise instantele in perioada sarbatorilor? Ma intereseaza in special Tribunalul Bucuresti. 2 Cu cate zile inainte de termen trebuie ... (vezi toată discuția)
Citatie judecatorie helpdr helpdr buna dimineata, v-as ruga sa ma ajutati cu un raspuns : intr-un proces civil am primit o citatie de la judecatorie emisa pe data de 11 mai pentru 28 octombrie ... (vezi toată discuția)
Termenul din 720/1 c.proc.civ. ContSters137516 ContSters137516 Buna ziua! Am o mare nelamurire cu acest articol si as dori sa-mi impartasiti din experienta dvs., ca teoretic am inteles, dar practic..... 1. Chem ... (vezi toată discuția)