avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concedieri colective
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concedieri colective

Buna ziua! Situatia se prezinta astfel: in institutia unde lucrez urmeaza sa se faca concedieri colective; se vor tine niste evaluari ( test grila+interviu+ memoriu de activitate) pe baza carora se va hotari cine pleaca. Eu m-am intors din CIC de 1 an in mai 2012, si conform legii nu pot fi concediata pana in dec 2013 ( un an fiind in plata suplimentului de insertie si 6 luni dupa aceea). Puteti sa- spuneti cum se va proceda in cazul meu? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: kinder27 , utilizator 15:20, 26 Septembrie 2012
Avand in vedere interdictia de a va concedia , angajatorul nu are cum sa va concedieze ...
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concedierea mamelor ce revin la munca luizarusu luizarusu Buna seara!Vin si eu si ridic urmatoarea problema.Am optat pentru concediu de crestere a copilului de pana la 1 an si pe data de 17 august m-am intors la ... (vezi toată discuția)
Concediere intoarcere cic inainte de 1 an miss_mary miss_mary Buna ziua am optat pt CIC de 1 an si o sa ma intorc fie la 11 luni, cum este prevederea legala, fie mai devreme de atat. Am 2 intrebari referitoare la ... (vezi toată discuția)
Desfiintare contract de munca dupa revenire din concediu de crestere si ingrijire copil 10 luni madyyy13 madyyy13 Buna ziua . M-am intors pe 3 ian 2013 din concediu de crestere si ingrijire copil 1 an, in care am stat 11 luni fara 3 zile si beneficiez de stimulentul de ... (vezi toată discuția)