avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ce se intampla daca procesul a fost suspendat pe art. ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ce se intampla daca procesul a fost suspendat pe art. 155 ind. 1 Cod proc. civ.

Am depus contestatie la judecatori impotriva deciziei de suspendare a permisului de conducere, data de catre inspectoaratul de politie. (motivul: depasire pe linie cntinua, suspendat o luna).
Nu m.am prezentat la judecatorie la nici o infatisare deoarece eu lucrez in strainatate si nu ma pot deplasa, si am verificat solutiile date de catre Judecator pe internet.
Pe data de 11.09.2012 mi.a fost data urmatoare solutie : suspendat pe art. 155 ind. 1 Cod proc. civ.
Intrebarea este : daca s-a suspendat procesul, ce inseamna ca am "pierdut" procesul, si imi este suspendat permisul?
Am dreptul sa m-ai conduc?
Trebuie sa merg sa predau permisul de conducere la politie?

Va multumesc frumos !!
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 14:54, 27 Septembrie 2012
puteti verifica in incheierea de sedinta care a fost motivul suspendarii si apoi se poate repune cauza pe rol cu indeplinirea cerintelor ,
bafta
Ultima modificare: Vineri, 28 Septembrie 2012
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Presupun ca suspendarea cauzei s-a dispus din cauza ca dvs., in calitate de reclamant, nu v-ati prezentat la niciun termen de judecata. Trebuia sa depuneti la dosar o cerere prin care solicitati judecarea in lipsa. Puteti cere repunerea pe rol a cauzei daca nu a intervenit perimarea.
Formulati o cerere de repunere pe rol a unei procesului suspendat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare proces alex1990 alex1990 Buna ziua am si eu o intrebare si totodata o nelamurire.Anul trecut in data de 10 octombrie mia fost retinut permisul de conducere si pe 23 ... (vezi toată discuția)
Termenul de perimare danimarinescu danimarinescu In prima instanta la jud Cornetu intr-o cauza de PARTAJ JUDICIAR , s-a dat o hotarare in favoarea reclamantului . Horatarea a fost atacata cu apel la TB in ... (vezi toată discuția)
Suspendarea cauzei, perimare alex1990 alex1990 Buna ziua tuturor, Am si eu o mica nelamurire.In urma cu aproximativ un an si jumatate mia fost retinut permisul de conducere pentru o prostie,evident ca nu ... (vezi toată discuția)