avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1029 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... DIRIGINTE DE SANTIER
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

DIRIGINTE DE SANTIER

Buna ziua,
M-ar interesa sa stiu daca pentru cursurile de Diriginte de santier este neaparat nevoie sa fii absolvent al Facultatii de Constructii, eu fiind absolventa al unei Facultati de Electrotehnica, profilul ELECTRIC, specializarea CENTRALE TERMOELECTRICE. Am mai urmat si cursuri postuniversitare, specializarea METODE MODERNE DE CONSTRUCTIE SI INTRETINERE A DRUMURILOR.
Va multumesc si m-ar interesa procedura prin care se poate deveni DIRIGINTE DE SANTIER.
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 09:37, 27 Septembrie 2012
Procedura de autorizare a dirigintilor de santier este aprobata prin Ordinul 1496/2011, al Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului, publicat in M.Of. 458/30.06.2011, modificat si completat de Ordinul 277/2012 publcat in M.Of. 216 /02.04.2012 :
[ link extern ]

[ link extern ]
(pag 2-16 din monitor)

Articolul 8 (care se refera la domeniile de autorizare, cerinte, conditii de studii si experienta profesionala ) este modificat si completat prin ordinul 277(cel de-al 2-lea link)
:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diriginte de santier loremaria loremaria Stie cineva in ce lege se mentioneaza ca beneficiarul unei constructii este obligat sa aiba un diriginte de santier? Multumesc. (vezi toată discuția)
Dirigentie santier zosiuc zosiuc pot face dirigentie fara sa am PFA?pentru beneficiar/investitor (vezi toată discuția)
Drept de executie proiecte de instalații sanitare (alim. apa calda+ apa rece si canalizare) acdcproiectare acdcproiectare Sunt absolvent al fac. Energetică, IPB, secția termoenergetica, promoția 1987. Sunt autorizat ANRE, gr IIA+IIB, sunt si proiectant sisteme de securitate, am ... (vezi toată discuția)