avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1237 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dirigentie santier
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dirigentie santier

pot face dirigentie fara sa am PFA?pentru beneficiar/investitor
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:26, 6 Septembrie 2015
Procedura de autorizare a diriginţilor de şantier aprobata prin Ordinul nr.1496/2011:
art. 7
(1) În sensul prezentei proceduri, termenii/sintagmele utilizaţi/utilizate au următoarele semnificaţii:
- diriginte de şantier - persoană fizică angajată de către investitor/beneficiar, cu obligaţii privind asigur
.....

Vedeti Capitolul V Cerinţe şi domenii de autorizare
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diriginte de santier cioc natalia cioc natalia Buna ziua, M-ar interesa sa stiu daca pentru cursurile de Diriginte de santier este neaparat nevoie sa fii absolvent al Facultatii de Constructii, eu fiind ... (vezi toată discuția)
Conflict de interese - sustinatori OanaCorina OanaCorina Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea informatie: Societatea noastra are in curs un contract de dirigentie de santier. Pentru acelasi proiect si la ... (vezi toată discuția)
Poate dirigintele de santier sa fie angajatul beneficiarului? AlexandraMacuc AlexandraMacuc Lucrez la o companie care desfasoara ample lucrari de investitie in calitate de BENEFICIAR, bineinteles cu firme autorizate de constructii. Datorita volumului ... (vezi toată discuția)