avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Conflict de interese - sustinatori
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Conflict de interese - sustinatori

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea informatie:
Societatea noastra are in curs un contract de dirigentie de santier. Pentru acelasi proiect si la aceiasi autoritate contractanta, societatea a fost tert sustinator tehnic a unei alte firme, proiectul fiind de asistenta tehnica din partea proiectantului.
Firma ofertanta poate fi exclusa din procedura de asistenta tehnica? Nu gasim nici un articol legislativ care ar putea considera aceasta situatie, dirigintele de santier sa fie tert sustinator pt asistenta tehnica, ca fiind conflict de interes.
Multumim anticipat.
Cel mai recent răspuns: Faneli , utilizator 11:30, 27 Septembrie 2013
Art. 50 din Ordinul nr. 1496/2011 al ministrului dezvoltării regionale si turismului pentru aprobarea Procedurii de autorizare a dirigintilor de santier: Dirigintii de santier nu pot desfasura, la aceeasi investitie, o alta activitate în domeniul constructiilor pentru care sunt atestati sau autorizati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diriginte de santier loremaria loremaria Stie cineva in ce lege se mentioneaza ca beneficiarul unei constructii este obligat sa aiba un diriginte de santier? Multumesc. (vezi toată discuția)
Diriginte de santier cioc natalia cioc natalia Buna ziua, M-ar interesa sa stiu daca pentru cursurile de Diriginte de santier este neaparat nevoie sa fii absolvent al Facultatii de Constructii, eu fiind ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate-proiectant-diriginte-de-santier-din-aceeasi-firma cessyghe cessyghe Buna ziua! Va supun atentiei urmatoarea problema: Ca firma de proiectare drumuri am derulat anul trecut un contract de proiectare strazi; acest proiect intra ... (vezi toată discuția)