Acum doua luni am semnat un contract de munca la domiciul pe perioada determinata. Acesta a expirat saptamana trecuta. Inainte ca acesta sa expire, angajatorul mi-a trimis un mail cu un act aditional in atasament in care se specifica faptul ca se prelungeste contractul cu inca doua luni. Eu am semnat acest act aditional si l-am trimis scanat inapoi catre angajator. Eu nu am o copie a actului aditional semnat de catre angajator doar pe cel semnat de mine. Astazi angajatorul mi-a trimis din nou un exemplar al actului aditional pe care sa il semnez. Eu nu mai doresc sa continui colaborarea cu acest angajator. Intrebarea mea este daca trebuie sa imi dau demisia in conditiile in care angajatorul nu mi-a trimis un act aditional semnat si stampilat de catre acesta?
Si ce se poate intampla daca eu refuz sa semnez actul aditional pe care acesta mi l-a trimis pe mail?
Daca durata c.i.m. a expirat nu mai este nevoie sa va dati demisia ... nici angajatorul si nici dvs nu sunteti obligat sa semnati actul aditional de prelungire a duratei c.i.m.
Ok, dar eu am semnat saptamana trecuta un act adiţional, darl-am trimis angajatorului iar acesta mi-a trimis un,nou act aditional astazi. Asta înseamnă ca cel de saptamana trecuta nu este valabil?Mentionez ca l-am primit si trimis pe mail.