Buna ziua! Sunt angajat cu forme legale ca inginer pe perioada nederminata, din luna iulie anul curent! In urma cu cateva zile m-am angajat la alta firma tot in acelasi domeniu, dar ca munitor necalificat in contract, pentru plata unor impozite mai mici! Cu cei din urma plec in strainatate pentru cateva luni! Pot merge cu ambele contracte in acelasi timp, am cerut concediu fara plata in tot acest timp, si ma asteapta nu exista probleme!
Art. 35
(1) Orice salariat are dreptul de a munci la angajatori diferiti sau la acelasi angajator, in baza unor contracte individuale de munca, beneficiind de salariul corespunzator pentru fiecare dintre acestea.
(2) Fac exceptie de la prevederile alin. (1) situatiile in care prin lege sunt prevazute incompatibilitati pentru cumulul unor functii.
2. Deci puteti sa aveti cate contracte individuale de munca puteti sa duceti, in acelasi timp.
Cim
alinuta15
Sunt titular in invatamantul de stat si doresc sa ma angajez in invatamantul privat, la o gradinita, educatoare. Poate sa-mi faca CIM pe perioada nederminata ... (vezi toată discuția)