Buna ziua
Am o intrebare:o anumita firma de recuperare -nu stiu nici eu cum se numeste ,pentru ca duduia de la telefon s-a prezentat foarte rapid-mi-a cumparat creanta de la o sc. nonbancara ,fara ca eu sa fiu instiintata.Au acest drept?Nu trebuia sa fiu si eu instiintata?Daca nu platesc ,ma ameninta ca vin cu executorul bancar ,fara hotarare judecatoreasca sa ma execute.E legal?Asa poate oricine sa vina peste mine in casa si sa se dea executor si sa-mi ia din lucruri.Eu am platit produsele luate de la ei,dar mai vorbani si eu nu le mai dau fara decizia instantei,iaca asa... .Ce ma sfatuiti?Poate fi asta o intimidare?
Chiar fiind titlu executoriu, urmarirea penala incepe tot printr-o somatie, termen de la care puteti formula contestatie la executare si discuta inclusiv valabilitatea si legalitatea titlului executoriu si suma certa a creantei dvs.
Executare silita
lgligor
Am primit de la [firma de recuperari creante]un plic cu titlul de executare silita. In acest caz este vorba de o datorie la [ sc nebancara], care nu este ... (vezi toată discuția)