avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Donatie - contract de intretinere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Donatie - contract de intretinere

Care este deosebirea intre o donatie cu uzufruct viager si un contract de intretinere cu uzufruct viager? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: remus11 , utilizator 18:57, 26 Septembrie 2012
Donatia nu naste obligatii fata de donator,pe cand contractul de intretinere da!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua,eu si sotul meu dorim sa facem donatie catre copii(doi) ... elenaghergheli elenaghergheli Buna ziua,eu si sotul meu dorim sa facem donatie catre copii(doi) casa si terenul unde locuim,Intrebarea mea este daca acest act de donatie poate fi anulat in ... (vezi toată discuția)
Eu impreuna cu sotul detinem un apartament proprietate personala ... BarbuViorica BarbuViorica Eu impreuna cu sotul detinem un apartament proprietate personala ,avem 2 copii ,o fata si un baiat. Eu am mostenit un apartament de la parinti si fiul meu este ... (vezi toată discuția)
Uzufruct viager defragus defragus Am urmatoarele nelamuriri: -doresc sa intocmesc un contract de donatie cu clauza de uzufruct viager a unui apartament cu o matusa in varsta. -pe numele cui o ... (vezi toată discuția)