Buna seara
Am cateva intrebari legate sistemul de repartizare a costurilor de incalzire in baza repartitoarelor:
1. Daca nu s-a efectuat verificarea anuala a repartitoarelor, care sunt consecintele daca unii dintre proprietari contesta repartizarea costurilor?
2. Este obligatorie schimbarea repartitoarelor cu un singur senzor cu cele cu doi senzori? Daca este obligatoriu, unde pot gasi reglementarea? Ne poate obliga societatea cu care avem contract sa le schimbam?
3. Putem considera schimbarea repartitoarelor cu montarea unui noi sistem? Ce se intampla daca nu vor fi de acord 80% dintre proprietari cu inlocuirea acestora?
Totusi, de ce nu cenzurati doar cuvintele problema, macar sa stie omul ce e cu normativul. Oricum, raportat la fapta lor, de a ascunde cetatenilor informatii esentiale (f. grav), ce le aduce prejudicii grave, pentru a nu scadea vanzarile firmelor, exprimarea este soft.
Vreau sa multumesc utilizatorului darida pentru informatiile impartasite. De 3 ani incerc sa aflu cauza costurilor exagerate platite de unele apartamente din condominiu, una dintre ele fiind lipsa echilibrarii hidraulice, care este foarte importanta in cazul folosirii robinetilor termostatati! Pentru mine este clar acum ca timp de 7 ani am platit costuri umflate la caldura cu 40%. Din pacate, oameni pe care i-am platit sa administreze si sa conduca asociatia s-au dovedit incapabili de a asigura implementarea si exploatarea sistemului de repartizare a costurilor de incalzire cu repartitoare de costuri in conditii optime. E trist pentru ca oameni care locuiesc sub acelasi acoperis s-au inselat unii pe altii prin aceasta lipsa de interes meschina a celor numiti si platiti sa asigure buna desfasurare a lucrurilor.
Cititi si www.avocatnet.ro/content/for...
Acolo am mai scris de echilibrare. Este si un link despre putinele asociatii unde s-a efectuat, cu rezultate de reducere a facturii