avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... calculare prejudiciu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

calculare prejudiciu

In decursul a catorva luni de zile am vandut o cantitate mare de tutun vrac (maruntit) prin intermediul diferitelor anunturi postate pe net.Acest tutun provenea de la un cultivator din romania care imi aducea tutunul gata ambalat iar eu il trimiteam prin posta diferitelor persoane.Problema este ca m-am trezit cu mascatii la usa si au perchezitionat casa.La perchezitie nu s-a gasit tutun,insa au fost gasite mandatele postale pe care ridicam bani ramburs.Imi pot cere prejudiciul pe baza acelor mandate postale,respectiv declaratiile clientilor?Eu nu am stiut ca este ilegala aceasta treaba,din acest motiv am si vandut acest produs.eu doar primeam un comision mic pt fiecare kg vandutAlta problema este ca cel care imi aducea tutunul nu recunoste ca de la el il aveam(de parca as fii avut eu plantatie de tutun).precizez ca si el a fost perchezitionat in acelasi timp.Ce pot face in aceasta privinta.Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: eduard21 , utilizator 23:11, 26 Septembrie 2012
in instanta nu va veti apara cu declaratia ca nu stiam ca este ilegal .
legea se prezuma a fi cunoscuta
dar prejudiciul,se poate calcula din cele spuse mai sus?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calculare prejudiciu eduard21 eduard21 In decursul a catorva luni de zile am vandut o cantitate mare de tutun vrac (maruntit) prin intermediul diferitelor anunturi postate pe net.Acest tutun ... (vezi toată discuția)
Sunt sub urmarire penala? eduard21 eduard21 Buna seara.Am mai postat despre problema mea in trecut. Atunci,ziceam ca am ca am fost perchezitionat de catre politie,iar apoi am fost la sectie unde am dat ... (vezi toată discuția)
Infractiune de detinere tabac i.a.antrep. fiscal AlinVlaic AlinVlaic Buna ziua, va salut cu respect si va rog sa va dati cu parerea despre complicatul meu caz! Incep prin a spune ca un 2010 am fost condamnat la 3 ani inchisoare ... (vezi toată discuția)