Buna ziua.As dori sa stiu daca un contract incheiat intre o persoana si un operator de telefonie mobila prin intermediul telefonului, este considerat contract la distanta? ,si daca contractul pe care la semnat , pentru ca a fost trimis cu un curier, nu corespunde in totalitate cu ce sa discutat la telefon,care contract are putere obligatorie? sau e doar unul cel in forma scrisa? Va multumesc !
Poate nu am fost destul de explicit! A fost sunat de un consultant al unui operator de telefonie mobila iar in baza discutiei s-a incheiat un contract cu data la care a fost sunat, contractul si un modem cu o cartela pentru internet( despre ele era vb in contract) au fost trimise prin curier, sa semnat contractul, dar nu corespunde in totalitate cu ce sa discutat la telefon (exista inregistrarea convorbirii, se poate dovedi) este considerat contract la distanta?
Abuz
Georgr
Bună ziua, mă numesc Georgiana, am făcut un abonament telefonic tv și internet la Orange, eu nu am semnat nici-un contract cu ei cum e posibil in loc de 50 ... (vezi toată discuția)