avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract la distanta cu operator de telefonie
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract la distanta cu operator de telefonie

Buna ziua.As dori sa stiu daca un contract incheiat intre o persoana si un operator de telefonie mobila prin intermediul telefonului, este considerat contract la distanta? ,si daca contractul pe care la semnat , pentru ca a fost trimis cu un curier, nu corespunde in totalitate cu ce sa discutat la telefon,care contract are putere obligatorie? sau e doar unul cel in forma scrisa? Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: daniel1979 , utilizator 17:06, 27 Septembrie 2012
Poate nu am fost destul de explicit! A fost sunat de un consultant al unui operator de telefonie mobila iar in baza discutiei s-a incheiat un contract cu data la care a fost sunat, contractul si un modem cu o cartela pentru internet( despre ele era vb in contract) au fost trimise prin curier, sa semnat contractul, dar nu corespunde in totalitate cu ce sa discutat la telefon (exista inregistrarea convorbirii, se poate dovedi) este considerat contract la distanta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa reziliere telefonie mobila Felixya Felixya Buna ziua. In data de 22 oct 2012 se incheiau cele 24 luni contractuale cu Vodafone pentru abonament si telefon. Pe data de 2 oct 2012 (aproximatie, nu mai ... (vezi toată discuția)
Abuz Georgr Georgr Bună ziua, mă numesc Georgiana, am făcut un abonament telefonic tv și internet la Orange, eu nu am semnat nici-un contract cu ei cum e posibil in loc de 50 ... (vezi toată discuția)
Oferta zapp prepaid litigioasa !!! georgesev georgesev Buna ziua in data de 14.12.2009 am comandat prin magazinul online al siteului www.zapp.ro pachetul easy prepaid la un pret (cica promotional) de 629 ron. In ... (vezi toată discuția)