avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Abuz
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Abuz

Bună ziua, mă numesc Georgiana, am făcut un abonament telefonic tv și internet la Orange, eu nu am semnat nici-un contract cu ei cum e posibil in loc de 50 de lei pe lună să-mi vină 100? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Georgr , utilizator 16:13, 15 Iunie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,

Cum e posibil să vă vină de plată o factură dacă nu ați semnat niciun contract cu ei ?
Am fost sunați de la Orange pe motiv că sunt client fidel , și mi sa oferit un pachet cu tv și internet cost 50 de lei pe lună, primele 6 luni gratuit, am fost de acord, contractul nu l-am semnat nici în ziua de azi, azi am fost la ei și mi-a zis că am 100 de lei pe lună, deoarece eu nu mi-am prelungit abonamentul de telefonie mobila cu ei, precizez că nici în ziua de azi nu am semnat nici-un contract cu ei. Vă mulțumesc
A fost vb că ne trimite contractul să îl citim și să-l semnăm, l-au trimis prin curier, iar când a fost vb să îl citim, curierul ne-a zis că trebuie să-l semnăm că el nu are timp să stea să-l citim, nu l-am semnat, deoarece nu pot semna un contract până nu îl citim!
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Iunie 2019
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract incheiat fara semnatura clientului Madalinaisac Madalinaisac Buna ziua! Problema mea este legata de un contract care a fost incheiat abuziv, dupa parerea mea. In primavara, am primit un telefon de la Orange prin care ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract orange Kinga22 Kinga22 S-a facut un abonament pe numele meu la orange pe care eu nu l-am semnat.Doresc sa inchid acest abonament si nu mi se aproba din cauza perioadei contractuale ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telekom contact_blue contact_blue Buna seara. Anul trecut in luna August, am fost sunat de un agent Telekom, mai exact o doamna care mi-a facut o oferta, un abonament cu un telefon. Eu avand ... (vezi toată discuția)