S-a facut un abonament pe numele meu la orange pe care eu nu l-am semnat.Doresc sa inchid acest abonament si nu mi se aproba din cauza perioadei contractuale care este pe 2 ani.Cei de la relatii cu clientii ma trimit la orange shopuri cei de acolo zic ca nu se poate face nimic fara ca eu sa platesc daune.Problema este ca cei care au facut acest abonament sunt parintii mei la care eu nu mai locuiesc dar care(se pare)au avut o copie a buletinului meu.Nu as vrea sa-i bag pe ei in probleme dar daca alta solutie nu este...Cesiune pe numele unuia dintre ei nu pot face conform regulilor orange care s-au schimbat recent.Va rog sa ma ajutati cumva cu un raspuns.
Este facut un abonament de internet si televiziune(un pachet).Detin intradevar si un abonament de voce pe numele meu dar acela este facut de mine ulterior celui de internet si tv.Asa am si aflat ca detin acel pachet la prima factura pentru abonamentul meu de voce.Problema este pachetul tv-internet.A fost facut de agenti "door to door" de la o firma partenera orange.
Rcs-rds
ContSters209690
buna ziua
am un contract de internet de 6 ani cu rcs-rds.In luna martie 2011 am incheiat un abonament de televiziune.Am vrut sa reziliez contractul de ... (vezi toată discuția)