avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu de crestere copil si concediu de ohihna in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu de crestere copil si concediu de ohihna in acelasi an

Este legal ca o persoana ce se afla in concediu de crestere copil intr-un an calendaristic sa beneficieze (in acelasi an) INTEGRAL concediul de odihna pentru anul in curs?
Si aici adaug text din CCM:"Concediul pentru incapacitate temporara de munca, precum si concediul de maternitate nu afecteaza durata concediului de odihna anual"
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:50, 27 Septembrie 2012
Da, in cazul in care partile, de comun acord, au prevazut includerea acestui text in continutul CCM
Textul citat din CCM nu se refera si la CCC .. prin urmare, nu este aplicabil ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna pe perioada concediului crestere copil oanaoproiu oanaoproiu Buna ziua, In legatura cu legea votata pe 03 decembrie 2014 cu privire la modificarea Codului Muncii, aliniatele 145 si 146( continutul mai jos), am ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de co daca am fost in concediu de cresterea copilului iolanda15 iolanda15 Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca am dreptul la concediu de odihna integral daca am fost in concediu de cresterea copilului pana azi 4.08.2016? Doresc sa ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna ptr concediu medical matei11 matei11 Buna ziua Am o salariata care intra in concediu medical Sarcina si lauzie in luna aprilie. A venit cu o cerere de concediu odihna ptr anul 2017 -. Cum ii ... (vezi toată discuția)