avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice OUG 66/2011
Discuție deschisă în Achiziţii publice

OUG 66/2011

in cadrul unui contract de finantare POS CCEo licitatie deschisa pentru achizitie laborator mobil de mediu s-a desfasurat in 2009.contractul s-a incheiat in ian.2010.
cereea de rambursare(CR) a fost verif.de OI ,clarificata si s-au aplicat si retinuti coef.de corectie, s-au scos chetuielile neeligibile si platita cu cea mai ramas.In 2012 tot OI reverifica aceiasi CR si ne aplica coef.de corectie 25% in baza OUG 66/2011anexa 1 pct.7.1, dupa doi ani de la incheierea procedurii, pentru ca am avut criteriu care a restrictionat accesul( fiind vb de o utilitara care trebuia sa fie echipata cu echipamentele necesare laboratorului mobil si contr. se incheia cu un singur agent cu eventuali subcontr. am pus criteriu sa aiba reprezentanta in tara).La prima verificare nu exista nici oreferire la acest aspect ci cu totul altele. Procedura a fost ce SEAP, JOUE, UUCVAP, clarificarile datesolicitantilor nu au vizat acest criteriu, nu au fost contestatii de nici un fel, nu sunt implicatii financiare sau alte pagube.Vi se pare legal aplicarea OUG la o achizitie facuta acum 2 ani si veficata sub legislatia de la acel moment? Stimati colegi astept parerile dvs.

Alte discuții în legătură

Când se aplica procedura de achizitie? soledad soledad Am facut acte adiţionale de prelungire a contractelor, pana la aprobarea bugetului. 1. As vrea sa stiu cand încep procedura de achiziţie pe SEAP, acum sau ... (vezi toată discuția)
Viciu de procedura? d_alinaoana d_alinaoana Este vorba despre un proiect pe fonduri, POR 5.2 - Turism. Procedura de achizitie principala a contractului este in curs de desfasurare - prin Ordinul ... (vezi toată discuția)
Neprezentare ofertanti la o achizitie arca arca Cum se incheie o achizitie daca la data limita de depunere a ofertelor nu s-a inregistrat nici o oferta depusa. Achizitia se considera incheiata ? Trebuie ... (vezi toată discuția)