avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... cocediu de maternitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

cocediu de maternitate

Buna ziua! vreau sa va spun situatia mea din acest moment , as vrea sa fac un copil cat mai repede si am inteles ca nu pot sa stau acasa in concediu de maternitate sa-mi cresc copilul daca am un proiect cu fonduri europene masura 112(instalarea tanarului fermier) pe langa proiect eu fiind angajata in alta parte cu 2 h.

Alte discuții în legătură

Am accesat fonduri europene. pot beneficia de ccc? lilianabosca lilianabosca Ce pot sa fac in cazul in care sunt angajata cu 2 ore si am obtinut fonduri europene pt masura 112 si vreau sa raman insarcinata dar dupa ce nasc cine sa-mi ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene impozabile?? dianutza23 dianutza23 buna ziua..imi cer scuze..dar am si eu o intrebare si poate cineva care are cunostinta ma poate ajuta...sotul meu a obtinut fondurii europene(nerambursabile) ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene hack hack Buna seara. Am si eu nevoie de putin ajutor. Stiam de acest forum si nu am nicio baza de la care sa plec.. Cred ca aici pot gasi ce imi trebuie. Dispun de o ... (vezi toată discuția)