avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Acte masina
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Acte masina

Buna ziua va rog frumos sa ma ajutati si pe mine. Am cumparat o masina de la o persoana si aceasta persoana nu vrea sa imi mai dea fiscalul. Cand am cumparato era sambata si a zis ca mil da luni. Acum i-mi spune ca nu poate sa il scoata ca are multe amenzi. Cum pot sa fac ca sa i-mi inscriu masina pe numele meu? Sau sa il oblig ca sa i-mi dea fiscalul inapoi?
Cel mai recent răspuns: a_alex22 , utilizator 13:36, 28 Septembrie 2012
doar instanta va poate ajuta deoarece CF spune ca orice instrainare fara certificat fiscal este nula.
Aveti 2 variante
- varianta rapida,fara consum nervos=achitati dvs c/v amenzi si va materializati interesul
- varianta de durata,care necesita timp,consum nervos=actiune in instanta
da dar problema este ca masina este o solenza care face 1000euro si el are amenzi de 500-600 euro. Omu a fost si este taximetrist. Ma mai invatat cineva ca ma pot duce si la politie ca sa ii fac reclamatie deoarece poate intra in caz penal pt inselaciune. acum nu stiu cat de adevarat este pe mine tot ce ma intereseaza este ca eu vreau sa i-mi inscriu masina pe numele meu. Cum spuneti sa fac?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Seria de pe bloc motor nu corespunde cu cartea de indentitate a masinii si m-au respis la itp adicaras16 adicaras16 Problema este felul urmator :Am cumparat masina aceasta cu banii munciti in strainatate am doar 20 ani si am reusit sa imi cumpar masina visurilor mele un bmw ... (vezi toată discuția)
Masina vanduta si neinmatriculata pe numele noului prorietar. Adrian_Gorj Adrian_Gorj Salutare tuturor ! Am cumparat o masina, am instris-o pe numele meu la Fisc, dar exista cateva probleme in legatura cu inmatricularea.. Procedura a fost ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto fara fiscal DanielHerisanu DanielHerisanu Buna ziua, Eu am o problema serioasa referitoare la inmatricularea auto. Am cumparat o masina in data de 13.11.2015 la ora 19:00 vanzatorul fiind un om ... (vezi toată discuția)