avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA la incasare informare pe mfinante.ro
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA la incasare informare pe mfinante.ro

Va rog sa-mi sustineti demersul ce l-am facut catre mfinante.ro printr-un email catre 'admin.portal@mfinante.ro' cu subiectul "mentiunea TVA la incasare la informatiile legate de persoana juridica" pentru a publica pe portalul lor la informatiile legate de persoanele juridice [ link extern ]
informatii legate de modul in care persoana juridica aplica TVA la incasare sau nu, intrucat pentru persoanele juridice care nu aplica TVA la incasare, deducerea TVA se face in cazul unor achizitii de la persoane juridice ce aplica TVA la incasare la momentul platii catre persoana juridica respectiva, iar daca achizitiile sunt de la pesoane juridice ce nu aplica TVA la incasare deducerea se face la facturare, fiind absolut necesar de stiut in condiiile in care persoana juridica ce aplica TVA la incasare uita sa mentioneze pe factura "TVA la incasare" dupa ultimele modificari ale Codului Fiscala prin Ordonanta 15/2012, putand deasemenea sesiza si furnizorul meu asupra aspectului.
Va multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 28 Septembrie 2012
tunelos, utilizator
Cel mai recent răspuns: tunelos , utilizator 08:02, 1 Octombrie 2012
Si cum sa sustinem acest demers? Dati-ne procedura aleasa.
Scrieti la asistenta prin email pe site anaf: [ link extern ] ...

textul
"Va rog sa publicati pe portalul cu informatiile legate de persoanele juridice [ link extern ]

si informatii legate de modul in care persoana juridica aplica TVA la incasare sau nu, intrucat pentru persoanele juridice care nu aplica TVA la incasare, deducerea TVA se face in cazul unor achizitii de la persoane juridice ce aplica TVA la incasare la momentul platii catre persoana juridica respectiva, iar daca achizitiile sunt de la pesoane juridice ce nu aplica TVA la incasare deducerea se face la facturare, fiind absolut necesar de stiut in condiiile in care persoana juridica ce aplica TVA la incasare uita sa mentioneze pe factura \"TVA la incasare\" dupa ultimele modificari ale Codului Fiscala prin Ordonanta 15/2012, putand deasemenea sesiza si furnizorul meu asupra aspectului. \"
Ultima modificare: Luni, 1 Octombrie 2012
tunelos, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 318 rambursare tva stat membru ioanaep ioanaep Buna ziua, am completat declaratia 318 privind rambursarea tva-ului din statul membru. Pentru a vedea starea declaratiei trebuie sa ne logam pe site-ul anaf ... (vezi toată discuția)
Portal anaf Mariralu Mariralu \\"Portalul ANAF nu functioneaza. Va rugam reveniti in cateva minute.\\" Eu tot incerc de circa 200 de minute, nu are nimeni o adresa de la mfinante sau ... (vezi toată discuția)
Neaplicare tva la incasare zita-lucia zita-lucia Buna ziua, pentru ca cifra de afaceri depaseste 2.250.000 ron firma nu aplica tva la incasare. se fac achizitii si de la firme care aplica acest ... (vezi toată discuția)