avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum radiez masina?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum radiez masina?

Tatal meu a vandut o masina in august 2010.Fiind batran(are 77 de ani), a facut procura cumparatorului sa vinda si sa cumpere masina fara sa-l mai poarte pe el pe drumuri. Dupa 2 ani ne trezim ca avem de platit impozit la masina pe care tata n-o mai are, ba mai mult aflam de la cumparator ca nici el n-o mai are. A vandut masina fara sa faca acte. In concluzie cineva circula cu actele pe numele tatalui meu iar daca ala face prostii in trafic plateste tata asa cum plateste si impozitul pentru o masina pe care n-o mai are. Nu pot da masina furata pentru ca exista acea procura.. Cumparatorul nu vrea sa faca acte pentru ca nu mai are masina si nici nu-l intereseaza ca noi platim impozit.Nu pot anula procura pentru ca tata a primit bani pe masina. Cum fac totusi sa scap de impozit si de vreo amenda fereasca Dumnezeu pe care o ia cel care conduce masina?

Cel mai recent răspuns: eraz , utilizator 09:00, 28 Septembrie 2012
actiune in constatarea vinzarii ,
Incercati solutionarea partiala a situatiei si cu ajutorul Politiei Rutiere. Prin intermediul acestei institutii se poate localiza autovehiculul, chiar si identitatea actualului cumparator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Increderea in oameni costa timp si bani Dolila Dolila Tatal meu a vandut o masina in august 2010.Fiind batran(are 77 de ani), a facut procura cumparatorului sa vinda si sa cumpere masina fara sa-l mai poarte pe ... (vezi toată discuția)
Am vandut autoturismul acum 5 ani si nu l-am radiat, cum procedez? addac addac Buna ziua,sunt sigura ca aceste intrebari au mai fost puse dar nu le am regasit eu in forum,deci imi cer scuze ...e vorba de 3 masini care mi -au apartinut si ... (vezi toată discuția)
Bani de taxa succesiune-ba ContSters87904 ContSters87904 Ce ma fac fratilor, ca trebuie sa vand un teren mostenire, am client dar n-am avut bani de succesiune si cadastru. terenul mostenire fiind de la bunica. Daca ... (vezi toată discuția)