avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Punct de lucru PFA traducator
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Punct de lucru PFA traducator

Buna ziua,

Sunt PFA, avand ca obiect de activitate traducerile. In cazul in care imi fac un punct de lucru in alt oras, trebuie declarat la Registru? Am inteles ca pentru traduceri nu e cazul. Cum trebuie sa procedez?
Multumesc!!

Alte discuții în legătură

Contabilitate pfa Roxie Roxie Buna seara. Sunt PFA la inceput de drum, si as avea nevoie de sfaturi legate de tinerea contabilitatii si declaratiile la Administratia Financiara. Pentru ... (vezi toată discuția)
Registru inventar pfa georgescug georgescug In anul 2006, fiind PFA Cabinet individual de Insolventa am intrerupt acesta activitate intrand ca asociat si formand o societate de forma SPRL unde dupa 6 ... (vezi toată discuția)
Pfa - ce implica un contract de colaborare? Ade13 Ade13 Sunt traducator autorizat de Ministerul de Justitie, persoana fizica autorizata , locuiesc in Ploiesti si am primit de curand oferta unui contract de ... (vezi toată discuția)