avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... gard limita proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

gard limita proprietate

Buna ziua,
Locuiesc intr-un imobil comun (tip 'vagon') iar vecinii din perete sunt extrem de galagiosi si recalcitranti.
Urmare a interventiilor repetate ale politiei, reprezentatii acesteia ne-au sugerat sa punem un paravan/gard (eventual metalic) inalt la limita dintre proprietati pentru a nu mai fi deranjati.
Este posibil din punct de vedere legal, tinand cont ca acest paravan nu va depasi latimea de aprox 2m (pana la calea de acces comun)?
Mentionez ca terenul de folosinta comuna este sub incidenta legii 112.
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri si eventuale sugestii.

Alte discuții în legătură

Vecinul reazemă diverse lucruri de peretele casei mele. pot să construiesc un gard pe limita de proprietate? trasor trasor Bună ziua, supun atenției dvs. o problema cu care mă confrunt de ani de zile: am în proprietate o casă și 400 mp de teren cu cadastru și intabulare iar ... (vezi toată discuția)
Utilizarea spatiului de sub balconul de la etajul 1 manu_0721 manu_0721 Buna ziua! Am apartament intr-un bloc particular, la parter si baia nu este cu geam, iar uscator de rufe blocul nu are in schimb geamul de la living este inalt ... (vezi toată discuția)
Distanta minima intre 2 constructii cosmintt26 cosmintt26 Locuiesc la o vila si in spatele vilei dispun si de un teren. De zeci de ani \\\\"in fundul\\\\" curtii exista o constructie simpla din caramida, o magazie. ... (vezi toată discuția)