avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... minor cand se trece la lista de intretinere?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

minor cand se trece la lista de intretinere?

Buna ziua,
Cand se trece un minor la lista de intretinere? Bebelusul meu are 10 luni, pana acum nu a fost trecut la intretinere, si nici administratorul nu a zis nimic. Exist o lege care specifica acest lucru?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:23, 28 Septembrie 2012
Exista Legea nr. 230/2007 privind infiintarea, organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari.
Se trece de la nastere(bineinteles daca locuieste acolo si nu la bunici ). :)

In conformitate cu dispozitiile in vigoare se trece la intretinere orice persoana care are domiciliul stabil sau privizoriu in condominiu,cel putin 15 zile pe luna
In situatia expusa de dvs,se informeaza asociatia de proprietari despre marirea numarului de membrii ai familiei,ocazie cu care din luna imediat urmatoare vor fi luate in calcul numarul comunicat de persoane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bebelusi pana la vârsta de 3 ani nu se adauga la intretinere Costache carmen Costache carmen Bună ziua eu știu ca, bebelusi pana la vârsta de 3 ani nu se adauga la intretinere. Eu m-am mutat de curand si administratorul imi spune ca trebuie sa bag ... (vezi toată discuția)
Cine mai intelege... Vladimir03 Vladimir03 Buna Ziua, Va rog lamuriti-ma intr-o chestiune. In Decembrie am devenit tatic :) ...in luna Ianuarie mi-am adus sotia si copilul acasa, la cateva zile am ... (vezi toată discuția)
Cind se baga un copil nou nascut la intretinere ionutene2002 ionutene2002 as dori sa aflu unde sa caut un articol sau o lege in care sa se specifice de la ce virsta se baga un nou nascut la intretinere sau daca au dreptul cei din ... (vezi toată discuția)