avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... obligatia de a face pentru fond
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

obligatia de a face pentru fond

sunt reclamat pentru repararea gardului ce ma desparte de vecini.Daca in timpul derularii procesului eu repar gardul se stinge litigiul?
Cel mai recent răspuns: AV. Cristina Oltea Petrescu , Avocat 15:32, 28 Septembrie 2012
In cazul in care cererea formulata impotrva dvs are ca obiect exclusiv indeplinirea obligatiei de a repara gardul iar dvs. va indepliniti aceasta obligatie iar ireclamntul se declara cererea va ramane fara obiect

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grãnițuire. executarea unei hotariri judecatoresti. construcția propriu-zisã a gardului. ion minca ion minca Am un vecin care practic si-a parasit proprietatea incit gardurile au cazut, vegetatia a crescut salbatica etc. Am fost fortat sa apelez la justitie pentru ... (vezi toată discuția)
Dubla calitate de reclamant si parat costin55 costin55 ce se intampla cand esti si reclamant si parat intr-un proces civil ? Banuiesc ca se stinge procesul, dar in ce conditii? Multumesc ! (vezi toată discuția)
Nedumerire cu privire la incetarea procesului robertsega32 robertsega32 Buna ziua. Exista un litigiu (ordonanta de plata) intre doua societati comerciale. Cele doua ajung la un acord cu privire la situatia litigioasa si incheie un ... (vezi toată discuția)