avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Fast-Food
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Fast-Food

Salut,
va rog sa imi spuneti ce autorizatii trebuiesc obtinute in vederea vanzarii produselor de tip fastfood. Vreau sa cumpar o rulota pe care sa o transform intr-un fastfood. ce autorizatii stradale trebuiesc obtinute si de unde se obtin.
multumesc pentru raspuns
Paul.

Alte discuții în legătură

Obtinerea autorizatiei de functionare si autorizare dsp in orasul tulcea balaurian balaurian Salut Locuiesc in Tulcea. Vreau sa imi deschid o autorulota fastfood in orasul Tulcea. Am fost la primarie pentru a obtine informatii referitoare la ... (vezi toată discuția)
Ajutor referitor la avize de functionare ioanabragaru ioanabragaru Buna ziua, as dori niste informatii referitoare la avizele necesare in cazul in care doresc deschiderea unei societati de comercializare produse alimentare. ... (vezi toată discuția)
Aprobarile necesare pentru vanzatorul ambulant mirela 20 mirela 20 Buna ziua, am un S.R.L si doresc sa devin vanzator ambulant dupa ce obtin codul CAEN , 1 – pot vinde oriunde ? exemplu: parcuri, piete, targuri, ... (vezi toată discuția)