avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Colaboratorul nu mi-a platit produsele
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Colaboratorul nu mi-a platit produsele

Buna ziua,

V-as ruga foarte mult sa ma ajutati in urmatoarea problema:

Colaborez cu un site de reduceri care mi-a promovat si vandut proudsele (detin un magazin online si PFA pentru vanzari online) .

Ei si-au incasat banii de la clienti in luna Iunie pentru produsele mele, eu am livrat deja produsele si am emis facturi cumparatorilor, iar mie acest site trebuia sa imi vireze banii din luna Iulie, insa nu au facut-o nici pana acum.

Imi tot spun de pe o zi pe alta ca imi platesc, dar sunt numai minciuni care dureaza de 2 luni de zile.

Ma puteti sfatui va rog cui ma pot adresa in acest caz?

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: n53 , utilizator 23:15, 29 Septembrie 2012
1) în scris cu o Plângere : Comisariatului local pt. Protecția Consumatorilor ; Poliției ; și o Notificare cu somație către respectivul site: notificați-l pt datorie și acordați-i un termen rezonabil de 10 -15 zile de la primire.Faceți-i cunoscut că după expirarea termenului acordat, îl veți chema-n judecată.
2) obișnuiți forma scrisă (ca să aveți probe împotriva lor).Vorbele nu se pot coase la dosar.Multă baftă !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retur 24 ore produs comandat online vmire vmire am achizitonat o tableta dintr un magazin domo,comanda am facut o online dar am ridicat-o din magazin.acasa dupa o indelunga utilizare am sesizat ca s-a ... (vezi toată discuția)
Problema garantie telefon Cristi_Ionescu Cristi_Ionescu Buna ziua, Am achizitionat un telefon online de la magazinul ...... acum 14 luni, in aceste 14 luni s-a defectat de 4 ori avand aceleasi probleme de fiecare ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor website kinky kinky Buna ziua, am si eu o nelamurire si v-as ruga daca se poate sa ma ajutati. sunt webdesigner, si am inceput munca la un magazin online inca de acum 3 ani; ... (vezi toată discuția)