Detin un certificat pentru persoane cu handicap gradul II accentuat si fiind angajata unei companii nu ar trebui sa mi se opreasca impozitul pe salariu. Sunt angajata de un an de zile, nu am stiut lucrul acesta, l-am aflat de curind, intrebarea mea este cum as putea recupera impozitul pe aceste luni, carei institutii ar trebui sa ma adresez, cumva Casa de Pensii?
Pentru a beneficia de facilitatile l nr 48/2006 respectiv art 26,este necesar sa va prezentati la serviciul specailizat din cadrul primariei locale,unde veti depune documentele justioficative in baza carora vi se va intocmi dosar de evidenta vi se va elibera adeverinta pentru a beneficia de facilitatea scutirii de la plata impozitului de venit,adev erinta pentru transport gratuit /CFR
De facilitaile L nr 448/2006 puteti beneficia numai dupa intocmirea dosarului,astfel incat sumele percepute drept impozit pe salariu nu le puteti recupera
Am deja inregistrat la Primarie dosarul, intrebarea mea este de unde as putea recupera banii opriti pe impozitul pe venit fiindca in aceea perioada avem acel dosar si certificat