avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Consultanta online in EU pentu investitii
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Consultanta online in EU pentu investitii

Buna ziua,

as avea o simpla intrebare. Care ar fii forma cea mai convenabila, pentru a furniza consultanta in domeniul afaceri online, in cadrul internetului.. in EUROPA?<in forma webinar, de ex. anymeeting.com> <clienti numai din EU>

Ar fii o simpla discutie cu clienti pe platformul respectiv si clientul cand registreaza ar achita o anumita suma.toate procesate online pe paypal. Ar fii de ajuns sa fiu registrat ca si o Persoana f.autorizata sau ca o intreprindere individuala.. si as plati dupa venituri un anumit procentaj de impozit<impozit pe venit 16%>>?

care ar fii modal. mai simpla?

o zii buna in continuare! va multumesc anticipat pt. raspuns
Cel mai recent răspuns: nzsolt85 , utilizator 18:03, 17 Octombrie 2012
sugesti referitor la topicul de mai sus?:)

Va multumesc anticipat...

N.Zs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum poate o firma din sua sa incaseze in ron? radunet radunet Buna ziua, Suntem o firma din SUA, fara prezenta fizica in Romania. Construim o platforma online, unde diferiti producatori din Romania vor putea sa-si ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala Alina1132 Alina1132 Buna ziua! M-ar interesa sa infiintez o intreprindere individuala cu activitate pentru un magazin online. Am inteles ca este mult mai avantajos decat un ... (vezi toată discuția)
Forma juridica pentru un proiect de strangere de fonduri prin sponsorizari arenamieilor arenamieilor Scopul demersului este obtinerea de finantare sub forma de donatii/ sponsorizari pentru diferite proiecte individuale prin intermediul unei platforme online ... (vezi toată discuția)