avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Consultanta online in EU pentu investitii
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Consultanta online in EU pentu investitii

Buna ziua,

as avea o simpla intrebare. Care ar fii forma cea mai convenabila, pentru a furniza consultanta in domeniul afaceri online, in cadrul internetului.. in EUROPA?<in forma webinar, de ex. anymeeting.com> <clienti numai din EU>

Ar fii o simpla discutie cu clienti pe platformul respectiv si clientul cand registreaza ar achita o anumita suma.toate procesate online pe paypal. Ar fii de ajuns sa fiu registrat ca si o Persoana f.autorizata sau ca o intreprindere individuala.. si as plati dupa venituri un anumit procentaj de impozit<impozit pe venit 16%>>?

care ar fii modal. mai simpla?

o zii buna in continuare! va multumesc anticipat pt. raspuns
Cel mai recent răspuns: nzsolt85 , utilizator 18:03, 17 Octombrie 2012
sugesti referitor la topicul de mai sus?:)

Va multumesc anticipat...

N.Zs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum poate o firma din sua sa incaseze in ron? radunet radunet Buna ziua, Suntem o firma din SUA, fara prezenta fizica in Romania. Construim o platforma online, unde diferiti producatori din Romania vor putea sa-si ... (vezi toată discuția)
Forma juridica pentru un proiect de strangere de fonduri prin sponsorizari arenamieilor arenamieilor Scopul demersului este obtinerea de finantare sub forma de donatii/ sponsorizari pentru diferite proiecte individuale prin intermediul unei platforme online ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala Alina1132 Alina1132 Buna ziua! M-ar interesa sa infiintez o intreprindere individuala cu activitate pentru un magazin online. Am inteles ca este mult mai avantajos decat un ... (vezi toată discuția)