Am cumparat un teren cu casa pe care exista un bransament. Acest bransament am aflat ca este al vecinului de alaturi dar se afla pe terenul meu. Dorind sa ma racordez la distrigaz am avut nevoie de acceptul sau sa ma racordez la bransamentul care se afla in curtea mea si sa il despagubesc. Nu a acceptat (a avut cu vechiul proprietar ceva probleme). Cum procedez pentru a ma racorda sau cum actionez sa il somez sa mute bransamentul pe terenul lui deoarece nu are nicio intentie si eu o sa ii inchid gazele. Abia apoi sa incerc sa primesc de la Distrigaz o solutie?
simplu: trimiteti o notificare prin intermediul unui executor judecatoresc, apoi daca tot nu vrea, deschideti o actiune in instanta pe obligatia de a face, prin care solicitati si daune cominatorii.
A primit deja notificare prin executor si inca nu a dat acordul. Doreste o suma pe care a stabilit-o dansul nu cea reala din facturi. Mentioneaza ca nu le mai are (fals bineinteles). Vrea sa actualizeze suma la anul 2012 fata de 2004 cand s-a facut bransamentul. L-am anuntat ca il dau in judecata si ii opresc gazele.
Ok. Dar bransamentul este pe proprietatea mea fiind al lui si mie mi se ingradeste accesul la gaze fara acordul lui. Nu ma pot bransa. Atunci solutia??? El de ce sa aiba la mine pe proprietate si eu nu. Sau eu cred ca traim intr-o tara nebuna.
Daca este nevoie de o urgenta ce face distrigaz sare gardul pe proprietatea mea in lipsa? Cum? Violare de domiciliu.
Racordare gaze
Iuli34
Bună ziua, locuiesc la curte, pe un drum de servitute, fiind ultima locuință construita, ca și poziție. Locuinta a fost racordata la rețeaua de gaze ... (vezi toată discuția)