avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... racordare gaze naturale
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

racordare gaze naturale

Buna seara,

Am cumparat un teren cu casa pe care exista un bransament. Acest bransament am aflat ca este al vecinului de alaturi dar se afla pe terenul meu. Dorind sa ma racordez la distrigaz am avut nevoie de acceptul sau sa ma racordez la bransamentul care se afla in curtea mea si sa il despagubesc. Nu a acceptat (a avut cu vechiul proprietar ceva probleme). Cum procedez pentru a ma racorda sau cum actionez sa il somez sa mute bransamentul pe terenul lui deoarece nu are nicio intentie si eu o sa ii inchid gazele. Abia apoi sa incerc sa primesc de la Distrigaz o solutie?
Cel mai recent răspuns: ContSters266281 , utilizator 21:34, 4 Octombrie 2012
Singura solutie este o actiune in instanta.

Se va face o expertiza, se va stabili care este suma de bani datorata si cum se poate muta sau nu bransamentul de gaze de pe terenul dvs.
Adica dupa o succesiune in instanta, eu fiind parata, durata 5 ani , acum cu bransamentul pe proprietatea mea sa o iau de la capat? Eu sa nu am gaze si el cu bransamentul la mine pe proprietate? In niciun caz
Cat sa mai dureze? Cheltuielile de judecta cine sa le plateasca, inca 10 ani? Pai murim.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teava de gaze a vecinului pe terenul meu doina_manuela doina_manuela Dragi co-forumisti, Ma confrunt cu o situatie aparent fara iesire...si va rog sa ma sfatuiti. Povestea: Acum 2 ani am cumparat un teren, traversat de o ... (vezi toată discuția)
Racordare gaze Iuli34 Iuli34 Bună ziua, locuiesc la curte, pe un drum de servitute, fiind ultima locuință construita, ca și poziție. Locuinta a fost racordata la rețeaua de gaze ... (vezi toată discuția)
Acord acces coloana de gaze goggy goggy Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema: locuiesc la parter intr-un bloc de 7 etaje, pe o scara unde deja a fist trasa o conducta de gaze, investitorul ... (vezi toată discuția)