avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... cai de atac
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

cai de atac

buna am o intrebare am avut de datexamenul auto traseul s lp am picat am iesit prea mul intro intersectie pina sa opresc iar politistul ma picat dar in procesul verbal a scris conducere sub influenta bauturilor alcolice 21puncte lucru complet neadevarat mentionez ca nu consum alcol din principiu sau alte subst pshihotropice puteam dovedi asta la orce analiza instantaneu spunetim daca ofaceam si se dovedea ca am dreptate as fi avut sanse sa fie anulat acel proces verbal si sa dau din nou examenul ?cum trebuia sa fi procedat?mentionez ca nu am cunostine juridice va multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Septembrie 2012
Gabriela Mihai, Avocat
Cel mai recent răspuns: 0c7av , utilizator 22:58, 28 Septembrie 2012
gigiputila a scris:

cum trebuia sa fi procedat?mentionez ca nu am cunostine juridice

trebuia sa nu fi consumat bauturi alcoolice inainte de examen.

totusi mie nu imi vine sa cred ca politistul cu care sustineati examen ptr obtinerea permisului de conducere v-a lasat sa va urcati la volan sub influenta bauturilor alcoolice si in plus ati si condus cu el alaturi!! nu am mai auzit de asa ceva pana acum!

peste 2o de puncte amenda se acorda numai persoanelor juridice.
Ultima modificare: Vineri, 28 Septembrie 2012
cyan, moderator
Trebuia facut un test de alcoolemie la un spital imediat dupa ce ati primit dosarul, cu acele mentiuni, si cu rezultatele testului acel organ al legii putea fi dat in judecata pentru fals... si multe altele, cred ca un avocat poate explica mai bine.
Dar practic fara o dovada a alcoolemiei din sange nu cred ca mai aveti vreo sansa!
Data viitoare! Mult Noroc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cai de atac gigiputila gigiputila buna am o intrebare am avut de datexamenul auto traseul s lp am picat am iesit prea mul intro intersectie pina sa opresc iar politistul ma picat dar in ... (vezi toată discuția)
Buna seara SoituCostel2013 SoituCostel2013 Buna seara. Am avut un incident rutier a 3-a zi de Craciun. Oprisem la un non-stop sa cumpar ceva si la manevra de mers inapoi am atins o masina fara sa bag de ... (vezi toată discuția)
Ordonanta de liber la bere! aditoiu aditoiu O ruda a avut un accident de circulatie. Desi alcootestul a aratat o alcoolemie de 0,05 la mie, politistul nu l-a sanctionat pentru conducere sub influenta ... (vezi toată discuția)