avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 271 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... corectare CIP
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

corectare CIP

Datorita unei popriri uriase pe cont am incercat sa schimb un BO la un furnizor, mi s-a dat copie dupa BO nou cu mentiunea ca il inlocuieste pe cel vechi. Cu toate acestea s-au dus si-au depus BO vechi (care era la sediul central in alta localitate)si voi intra in CIP. Ce este de facut?
Cel mai recent răspuns: cristyna_i , utilizator 09:17, 1 Octombrie 2012
Cei in cauza cu BO mi-au eliberat chitante cu suma de pe BO si imi dau o declaratie cum ca este greseala lor. Pot merge la banca sa declar toate acestea pt a fi scos din CIP?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilete la ordin refuzate la plata - solicit ajutor urgent! Sioux-2 Sioux-2 Buna ziua. Am si eu o problema legate de B.O. In perioada 20.10.2008 - 03.11.2008 mi-au fost refuzate la plata de catre banca beneficiarului un numar de 4 ... (vezi toată discuția)
Scoatere din cip Alex28 Alex28 Am o problema cu un BO refuzat. Am emis un BO scadent pe 15.11. Neavand banii, am sunat pe beneficiarul biletului si i-am solicitat o amanare de cateva zile, ... (vezi toată discuția)
Cip mirunicys mirunicys in luna noiembrie am avut un bilet la ordin scadent pe data de 27 .banii i-am depus la ora 12 ,dar biletul a fost tras de dimineata fara ca cineva sa ma anunte ... (vezi toată discuția)