avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... apel sau ordonanta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

apel sau ordonanta

Am depus la tribunal o ordonanta presedintiala,iar la scurt timp am facut apel. Apelul l-am castigat, iar citatia pentru ordonanta a venit peste cateva zile dupa ce s-a dat verdictul in cazul apelului. Mai este necesar sa ma prezint la tribunal pentru ordonanta,sau aceasta se anuleaza datorita castigarii apelului?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 08:54, 29 Septembrie 2012
Va prezentati si aratati care este situatia.

Instanta nu are de unde sa stie ca dvs, ati castigat apelul.
Depinde ce ati solicitat prin ordonanta si ce s-a dispus in apel. Sa aveti in vedere ca mai exista si calea de atac a recursului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanta presedintiala leona777 leona777 buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns. Directia de \\asistenta Sociala a obtinut in instanta prin ordonanta presid. dreptul de a -mi lua copilul ... (vezi toată discuția)
Instanþa a rãmas în pronunþare deºi am solicitat termen pentru imposibilitate de prezentare catalin2012 catalin2012 Buna ziua. In 26.09.2013 am avut a doua infatisare la recurs (la primul termen din 13.06.2013 am cerut amanare pentru lipsa aparare). Din cauza serviciului nu ... (vezi toată discuția)
Cai de atac iuliamariana iuliamariana Am avut un dosar la tribunal cu urmatoarea solutie : \\"Respinge cererea de ordonanţă preşedinţială formulată de reclamanta ... în contradictoriu cu ... (vezi toată discuția)