avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Folosirea subsolului tehnic......
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Folosirea subsolului tehnic......

Va rog sa-mi spuneti in ce conditii se poate folosi subsolul tehnic de catre locatarii proprietari al bocului de locuinte cu 4 etaje si 20 de apartamente.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:12, 29 Septembrie 2012
Subsolul Tehnic nu poate fii folosit de nici un proprietar, daca din proiectare condominiu nu este prevazut cu boxe. Cine construieste in subsol o face pe riscul lui.
Normele ISU nu permit ca subsolurile tehnice din cadrul imobilelor de locuit in comun sa fie accesibile,utilizate in scopuri personale de catre proprietari
Caut acum si normele ISU....
In situatia in care ISU este legal sesizat si dispune verificari prin care constata in cazul subsolurilor tehnice,ocuparea acestora ,utilizare drept spatiu de depozitare,aplica sanctiuni proprietarilor bunurilor,eventual daca au fost operate modificari constructive sesizeaza autoritatea competenta inspectoratul de stat in constructii care la randul sau aplica sanctiuni pecunoare substantiale cu obligatia dezafectarii modificarilor si aducerea spatiului la forma din proiect prevazuta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Boxe subsol ! livache74 livache74 Buna ziua ! La noi in bloc avem probleme cu administratorul si presedintele de bloc in vederea infintarii de boxe, adica nu ne lasa sa ne facem dar problema ... (vezi toată discuția)
Documentatie pentru paza contra incendiilor mikifulgutz mikifulgutz Dragii mei sfatuitori, va rog mult spuneti-mi, la asociatiile de proprietari vin in control pentru respectarea normelor de paza si protectie impotriva ... (vezi toată discuția)
Boxa subsol bloc toderita toderita Buna ziua, in anul 2014 am inceput sa ne construim noi propietari la subsol boxe( pt ca nu existau).Am discutat ca dupa ce se termina de construit sa platim ... (vezi toată discuția)