avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... punct de lucru in Romania
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

punct de lucru in Romania

O societate comerciala din Spania doreste sa deschida un punct de lucru, mai precis un depozit in Romania, de unde sa se vanda sau sa se exporte produsele direct importatorilor romani, iar contabilitatea sa se faca in Spania.
Exista aceasta varianta? Sau ceva asemanator?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Marius DAMIAN , Avocat 11:17, 24 Ianuarie 2009
Nu isi poate deschide punct de lucru ci doar sucursala sau filiala, parerea mea este ca ar trebui sa isi deschida sucursala.
Eu as inclina spre solutia infiintarii unei societati romanesti, la care firma din Spania sa fie actionar majoritar sau unic. Chiar daca contabilitatea se va tine aici, este mai usor de controlat de catre actionarul majoritar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punct de lucru in romania deschis de o societate cu sediu in spania mare mare As vrea sa stiu ce acte am nevoie pentru a deschide un punct de lucru,deoarece mi se cere pentru a prelua marfa din fabrici romanesti.As vrea sa mai stiu cat ... (vezi toată discuția)
Infiintare companie actionar majoritar strain geresy geresy Buna ziua Pentru o companie infiintata in Romania cu actionar majoritar strain-80% din Anglia se poate ca legea guvernanta, in caz de conflict viitor intre ... (vezi toată discuția)
Societate comerciala germana cu activitate in romania BirsanPaul BirsanPaul Buna ziua, Va expun urmatoarea situatie: O firma germana cu activitate in comercializarea si personalizarea articolelor textile doreste sa inceapa ... (vezi toată discuția)