avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... juridic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

juridic

nu am predat cartea de munca care este rezolvarea
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:37, 1 Octombrie 2012
O predai acum, sau ... fii mai explicit
Cartea de munca se afla ori la angajator daca la inceputul anului 2011 erati angajat, sau la ITM.
Sau poate suneti angajator si nu le-ati predata cartile de munca salariatilor?:)
Daca este vorba despre operatiunea de scanare , atunci acest lucru se face de catre Casa de pensii .. mergeti acolo si vedeti daca o mai primesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura de lucru privind eliberarea carnetelor de munca Cornel  Vasile Cornel Vasile Prin Ordinul MMFPS nr.1083/07.03.2011 s-a aprobat procedura de lucru privind eliberarea carnetelor de munca salariatilor angajatorilor pentru care ITM-urile ... (vezi toată discuția)
Recuperare carte de munca clement23 clement23 Buna ziua, Mi-am dat demisia de la o firma acum 6 luni (angajandu-ma la o alta). Vechea firma nu mi-a dat nici pana azi cartea de munca, spunand ca este la ... (vezi toată discuția)
Scanare/prelucrare date carti munca ContSters60781 ContSters60781 Societatea la care lucrez este infiintata din 2005. Din aprilie 2008, am dreptul sa tin la firma cartile de munca. Imi puteti spune, va rog, daca trebuie sa le ... (vezi toată discuția)