avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ajutorul public judiciar solicitat de minor presupune ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ajutorul public judiciar solicitat de minor presupune aceleasi conditii ?

Buna ziua! am o mare dilema, constand in aceea ca, intr-o anume speta, minorul reclamant in partaj succesoral, trebuie sa faca aceleasi dovezi privind veniturile(veniturile fiind exclusiv ale reprezentantului legal-mamei)? sau sunt incidente disp art 8 ind 1 din OUG 52/2008? Nu stiu cum sa procedez...
Dovezile sunt aceleasi ca si la un major .Veti depune adeverinta ca este elev , adeverinta ca nu are alte venituri (poate avea un apartament mostenit si inchiriat ) atat pentru minor cat si pentru reprezentant

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata pensie alimentare ContSters199164 ContSters199164 Buna ziua,am divorzat in anul 2008 am 2 copii.Fostul sot nu mi a platit nici un leu din pensia alimentara ,specific ca nu stiu unde lucreza ,copii sunt cu mine ... (vezi toată discuția)
Unic mostenitor Krs Krs Am nevie de un sfat la o situatie aparuta in familie. Sora mea a decedat de curand si a ramas drept mostenitor o fetita de 17 ani. Sora fiind divortata de 13 ... (vezi toată discuția)
Divort prin acord sca baloisibaloi sca baloisibaloi Bună ziua, Cum comentaţi următoarea speţă şi soluţie dată de un magistrat la judecătorie. Părţile solicită prin cererea introductivă de ... (vezi toată discuția)