avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plangere penala tergiversata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Plangere penala tergiversata

Buna ziua,

Plângere penala tergiversata de un an de zile.
Polițist corupt si mana in mana cu făptașul.
Ce masuri se pot lua? Unde se poate apela?

Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: maiincolo , utilizator 21:09, 1 Octombrie 2012
Solicitati oficial fie procurorului responsabil de caz,fie comandantului politistului sa dispuna urgentarea cercetariii cauzei
Da, puteti adresa o petitie prin care solicitati urgentarea finalizarii cazului la comandant si la parchet.
Multumesc mult.

Exista un formular tipizat pentru petitie? Pot eventual sa descarc un model?
Multumesc pentru informatie.
Nu exista tipizat.

Puteti scrie de mana dar sa fie citet.
Important este sa inteleaga esentialul...
Am inteles

Multumesc

Alte discuții în legătură

Distrugere dan_bcdro dan_bcdro acu 2 luni unii mi-au spart geamurile la masina si au lovit-o cu pietre si pari.De atunci dosarul acesta sta la postul de politie.Agentul responsabil cu ... (vezi toată discuția)
Politist lenes robertsega32 robertsega32 pe la inceputul anului am facut o plangere penala. Prejudiciul este destul de mare (vreo 50.000 euro). S-a deschis dosar penal la parchet (mi s-a comunicat) ... (vezi toată discuția)
Tergiversare ancheta penala maiincolo maiincolo Am depus o plangere la politie privitoare la furtul unor bunuri de valoare din casa de catre menajera -data depunerii plangerii 3 martie 2011. Menajera si-a ... (vezi toată discuția)