avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... executare silita contestata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

executare silita contestata

Buna ziua ,
Cu ceva timp in urma am dat primaria x in judecata pentru recuperarea unor creante datorate catre mine in urma unei licitatii...deoarece primarul + consilierii sai nu vroiau sa achite datoriile catre firma mea pe motive "personale" ..
Am obtinut la tribunal hotarare definitiva pentru recuperarea creantei + daune interese de 1% pe zi de intarziere asa cum era stipulat in contract...

Am inceput formele legale pentru executarea silita, iar acum m-am trezit cu o contestatie la executare pe motivul ca dobanda depaseste datoria initiala... si nu vor sa plateasca dobanda .... contractul cu primaria a fost semna in urma cu 4 ani.

Astept raspunsuri ...
In caz de nevoie pot revenii cu mai multe detalii...

Cu stima ,
dobanda se va limita la cuantumul debitului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalitatiile-dobanda pot depasi cuantumul total al creantei? Mihnea Balescu Mihnea Balescu Am un contract de imprumut incheiat prin notariat intre doua persoane fizice ajuns de 2 ani la scadenta. In el, partile au convenit penalitati de intarziere - ... (vezi toată discuția)
Imprumut cu garantie imobiliara ZETU1984 ZETU1984 Buna ziua, Am dat cu imprumut suma de X ron unei persoane. Persoana \"garanteaza restituirea acestui imprumut cu terenul Y\". Eu discutasem cu persoana ca ... (vezi toată discuția)
Penalitati mirceapreda76 mirceapreda76 Este adevarat ca nu pot pretinde de la un debitor [datorie contabila + penalitati de intarziere ] in acealsi timp cu [penalitati de reziliere] cf contract? ... (vezi toată discuția)