avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Pot reprezenta o S.C. in calitate de consilier juridic?
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Pot reprezenta o S.C. in calitate de consilier juridic?

Am sustinut si promovat examenul de licenta stiinte juridice in anul 2001. Am lucrat doi ani ca si consilier juridic la o firma privata. Din anul 2003 nu am profesat deloc, insa acum s-a ivit ocazia de a incheia un contract de consultanta juridica (reprezentare etc) cu o societate. Intrebarea mea este...(avand in vedere ca de 5 ani nu am mai avut tangenta cu acest sector :"> de activitate) s-a schimbat ceva in ceea ce priveste statutul de consilier juridic?!, pot incheia acel contract sau nu?
Cel mai recent răspuns: dodoorza , utilizator 16:18, 23 Ianuarie 2009
Consilierii juridici pot reprezenta persoanele juridice doar daca sunt angajate in baza unui contract individual de munca.
e ok , voi avea contract de munca (cumul de functii practic). Deci nu s-a mai schimbat nimic in sensul de a sustine examene pe la Colegiul Consilierilor Juridici ?#-o

Art.4 Consilierii juridici sunt înscrisi pe Tabloul Consilierilor Juridici definitivi sau stagiari tinuti de catre Colegiile Consilierilor Juridici membre ale U.C.C.J.R. din Codul Deontologic al Consilierilor Juridici
Exact nu s-a schimbat nimic deci multa bafta
multumesc mult de tot......si acum .....la treaba....(invatat...invatat...invatat)#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calitatea de jurist Alina_2010 Alina_2010 Buna.Am si eu o nelamurire daca ma poate ajta cineva.daca o persoana termina dreptul, automat este licentiat in drept si are statut de consilier juridic.La un ... (vezi toată discuția)
Informatii-facultatea de drept ContSters86398 ContSters86398 Va rog mult sa-mi explicati cum se procedeaza !Dupa ce termini facultatea de drept esti avocat stagiar si trebuie sa stai pe langa un alt avocat s ate invete ... (vezi toată discuția)
Pasi necesari pentru a deveni avocat ContSters256555 ContSters256555 Buna seara, Tocmai am terminat clasa a 11-a la un liceu din Cluj si pe viitor, m-am gandit sa aplic la Facultatea de Drept din Cluj. As dori sa stiu care ... (vezi toată discuția)