avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Cumparare masina autohtona second hand
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Cumparare masina autohtona second hand

Buna ziua, in cazul in care vreau sa cumpar o Dacie 1400, din 2002, se va plati taxa de prima inmatriculare ? Va multumesc tuturor care pot sa ma ajute.
Cel mai recent răspuns: blajanul , utilizator 10:17, 30 Septembrie 2012
Daca este autoturism inmatriculat in tara,nu trebuie achitata taxa
Da, este inmatriculat in tara,multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto 2012 Marius_Alexandrescu Marius_Alexandrescu Buna seara. Am cumparat in 2011 din Romania, de la un proprietar roman, o masina frantuzeasca, cu an de fabricatie 2002. Masina a fost cumparata dintr-o ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare pt dacia 1310 fabricat din anul 2000 www.armariotbc@yahoo.com www.armariotbc@yahoo.com am o dacie fabricata in anul 2000 daca vreau sa o vand cat v-a plati cumparatorul taxa conform noii legi? (vezi toată discuția)
Taxa de inmatriculare valerica85 valerica85 buna ziua.am si eu o intrebare,vreau sa stiu la o masina inmatriculata in 92 in romania adusa de afara si cumparata de mine acuma voi trbui sa platesc taxa?dar ... (vezi toată discuția)