avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract decomodat expirat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract decomodat expirat

Locuiesc intr-un apartament care a fost inchiriat de ex-sotia mea inainte sa se casatoreasca cu mine. Acum nu mai este sotia mea ca am divortat. Ea a avut un contract decomodat cu proprietarul (contract care a expirat). Pentru ca nu am platit Șintretinerea, curentul si gazele proprietarul nu vrea sa imi faca un contract, ca sa stau cu forme legale. Nu vreau sa parasesc locatia (ca e o zona buna) si incerc sa ma sustrag platii utilitatilor. Ce ma sfatuiti sa fac sa il oblig pe proprietar sa ma tina ? Cum ma poate ajuta legea Romana ? Am uitat sa spun ca am viza de rezidenta (am luat-o in baza actului de casatorie) pina pe data de 03.10.2012. Ce ma fac ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:59, 1 Octombrie 2012
Daca faceti asa ceva riscati sa raspundeti penal pentru infractiunea de denuntare calomnioasa, iar concetatenii sa raspunda pentru infractiunea de marturie mincinoasa.

Cred ca tot amiabil ar trebui sa rezolvati problema si sa achitati utilitatie.
Vorbiti cu el.
Nu vrea sa mai vorbeasca cu mine. Nu raspunde la telefon (asa cum i-am facut si eu cind ma suna el) Imi plateste la fel. Mai mult a plecat din Bucuresti (sa nu mai auda de mine) CE MA FAC ?
Am omis : s-a dus ieri si a achitat toate datoriile asa ca pot sa stau linistit la asta. A achitat si a plecat. Pot sa sparg yala sa intru. E considerata infractiune ? Ca doar e casa mea ?
Din pacate nu aveti scapare, platiti omului ce datorati daca nu doriti sa intrati in alte probleme si mai mari!
Ca sa nu mai vorbim de faptul ca nu aveti dreptate si nici nu sunteti deloc corect! Daca cineva ar face asa ceva cu o locuinta de-a d-voastra ati fi bucuros? V-ar place?
In plus, vad ca ati mai adaugat ceva intre timp, ca a platit el banii(pe care oricum ii datorati). E casa lui, si d-voastra nu ati platit, fapt pentru care puteti fi dat afara cu succes!
Ultima modificare: Duminică, 30 Septembrie 2012
ContSters259670, utilizator
taraminunilor a scris:

Pot sa sparg yala sa intru. E considerata infractiune ? Ca doar e casa mea ?


Cum adica e casa ta ?
Daca spargi usa, raspunzi penal pt distrugere.

Alte discuții în legătură

Fosta soția îmi interzice accesul în apartamentul proprietate comună. pot intra cu forța? turelu turelu Am divortat in 2017. In urma divortului, copilul pe care il avem in varsta de 13 ani, ramane in custodie comuna cu domiciliul la mama lui. Intre timp, ca sa ... (vezi toată discuția)
Acces in apartament in timpul procesului de divort vb1 vb1 Sotia a parasit domiciliul comun in urma cu doua luni si a introdus actiune de divort. Ea nu mai locuieste in fapt cu mine, insa in lipsa mea vine si ia din ... (vezi toată discuția)
Proprietarul apartamentului dat in chirie sparge usa si intra in locuinta chiriasului marialexandru marialexandru locuiesc in chirie cu contract semnat din feb .toate bune cat timp am platit chiria la timp.apoi in lna mai am intarziat chiria si au inceput sa intre cu cheia ... (vezi toată discuția)