avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recuperare vechime in munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recuperare vechime in munca

Buna ziua!
As vrea sa stiu unde trebuie sa mearga o persoana pentru a-si recupera actele ce dovedesc vechimea in munca? Precizez ca este vorba de o perioada dinainte de '89, iar persoana in cauza nu mai are cartea de munca doveditoare. In plus, societatile la care a lucrat pe atunci nu mai exista.
Cel mai recent răspuns: ana_dark84 , utilizator 19:59, 30 Septembrie 2012
1. Incercati la Arhivele Nationale si intrebati de toate intreprinderile unde ati lucrat, sa va spuna unde se gasesc arhivele respective.

2. Adresa Arhivelor Nationale este:
Bd. Regina Elisabeta nr. 49, sector 5, Bucureşti, C-050013
Fax: 021/312 58 41, 021/313 18 38
e-mail: secretariat.an@mai.gov.ro

Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta de vechime capcana4 capcana4 va rog ajutati-ma cu o informatie si va multumesc! de unde pot scoate vechimea in munca de la t.c.i.f bucuresti-sectia 7 ivanesti-dorobantu. unde as putea da ... (vezi toată discuția)
Recuperare documente predate la arhiva nationala meruta florentina meruta florentina De unde pot obtine niste documente mai vechi de casa ,ca la orizont sa de unde apartinem mia spus ca lea predat la arhiva nationala ,nu stiu unde este si cu ... (vezi toată discuția)
Ani lucrati pentru care nu se primeste pensie vvalentina vvalentina Bunicul meu a lucrat in anii 50 la Intreprinderea Banatul din Lugoj, intreprindere care in ziua de azi nu mai exista. Apare totul in cartea de munca, pe care o ... (vezi toată discuția)