avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... am fost injurata, agresata ,batuta pana in stare de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

am fost injurata, agresata ,batuta pana in stare de inconstienta.

Buna ziua,am fost injurata,agresata si batuta pana in stare de inconstienta,coma,in timpul serviciului de o colega,am fost salvata de mai multi colegi,am fost la spital,am facut analize,radiografii,tomografie,am fost la iml,am fost la politie ,am depus plangere penala,acum ce trebuie sa mai fac,sunt cu capul umflat,spart,,gatul imobilizat,coloana fisurata,durerii foarte mari de spate,umar,si cap.VA multumesc din inima ,astept raspunsul de la dvs.,am ramas cu traume pshice,durerii marii,fara serviciu,cu ce imi voi creste cei doi copii,unul 7 ani,12 ani.?
Cel mai recent răspuns: mariancristielena , utilizator 09:35, 21 Octombrie 2012
Va trebui sa va informati de cursul dosarului.

Inteleg ca au existat si martori ceea ce va este de mare ajutor.

Trebuie sa mergeti la IML sa va scoateti certificat medico-legal.
Dupa aceea reveniti sa ne spuneti cate zile de ingrijiri medicale v-au fost acordate.
MULTUMESC FRUMOS,MAINE MA DUC DIN NOU LA IML MAI TREBUIE SA ADUC DE LA SPITAL O FISA (INTERPRETAREA RADIOGRAFIEI),AM FOST CHIAR IN ZIUA INCIDENTULUI,AM FOST LA DOCTORUL DE FAMILIE ,IN BAZA ACTELOR DE LA SPITAL ,MI-A DAT 7 ZILE CONCEDIUL MEDICAL,DOCTORUL DE LA SPITAL ,MI-A SPUS SA REVIN IN 3 ZILE LA SPITAL PENTRU NOI ANALIZE.
Presupun ca politia a audiat deja toti martorii.
Politistul ce zicea de acest caz?
Buna ziua,pana la ora 18.35,nu a luat nimeni legatura cu mine,si nici cu martori,pe care i-am declarat eu ,in schimb patronul a venit azi la ora 08.30 impreuna cu .....ea(nebuna,criminala),si au deschis spatiul (xerox),locul faptei,si a lasat-o sa vinda incontinuare,sa stearga urmele,doveziile,sa incerce sa corupa din martori,sa lucreze cu publicul ,foarte riscant ,oricine poate sa pateasca ce am patit eu,este legal ce a facut patronul,in incinta spatiului eu detin acte personale,obiecte personale,daca imi dispar pe cine trag la raspundere?.NU PE MINE NU M-A CONTACTAT NIMENI,AM FOST SI AM DEPUS,DIN NOU RESTUL DE ACTE LA INML,CEI DE LA SPITAL NU MI-AU DAT NIMIC PERSONAL AU SPUS CA TRIMIT EI LA INML,MI-AU DAT DOAR UN NR DE INREGISTRARE,ATAT,INTRE TIMP AU INCEPUT SA APARA UMFLATURI SI VANATAI,PE CARE EU LE-AM DECLARAT CA MA DUREAU,DAR NU ERAU UMFLATE ASA DE RAU SI VANATA.VA MULTUMESC DIN INIMA ,CE URMEAZA SA FAC EU?,DUPA CUM VAD PATRONUL TINE CU EA,O SUSTINE,AM AFLAT MAI MULTE LUCRURI DESPRE RELATIA PATRON SI EA,SI INCA UN LUCRU FOARTE GRAV DESPRE EA............cam cu probleme pshice in urma cu 7-9 luni .
Mergeti din nou la medici sa va examinineze si sa constate si aceste noi vatamari.

Alte discuții în legătură

Zile putine date de iml elena rc elena rc buna ziua am primit 10 zile pentru fractura radiculara,luxactie dentara,extractie dinte,cusutura ,,,,,am purtat atela 3 saptamani,,,,mi se pare foarte putin e ... (vezi toată discuția)
Bataie si amenintare cu arma alba sub camerele de luat vederi Cristy_87 Cristy_87 Buna ziua, Noaptea trecuta in jurul orei 4 la intrarea mea(o singura persoana) intr-o benzinarie salutand 6 indivizi cunoscuti, unul dintre ei ma agresat ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala - traumatism cranio cerebral elena_ghr elena_ghr Buna ziua tuturor! In data de 08.09.2013 am suferit o vătămare corporală în parc, în timp ce mă plimbam cu bicicleta pe banda de biciclete. Venind din ... (vezi toată discuția)