MULTUMESC FRUMOS,MAINE MA DUC DIN NOU LA IML MAI TREBUIE SA ADUC DE LA SPITAL O FISA (INTERPRETAREA RADIOGRAFIEI),AM FOST CHIAR IN ZIUA INCIDENTULUI,AM FOST LA DOCTORUL DE FAMILIE ,IN BAZA ACTELOR DE LA SPITAL ,MI-A DAT 7 ZILE CONCEDIUL MEDICAL,DOCTORUL DE LA SPITAL ,MI-A SPUS SA REVIN IN 3 ZILE LA SPITAL PENTRU NOI ANALIZE.
Buna ziua,pana la ora 18.35,nu a luat nimeni legatura cu mine,si nici cu martori,pe care i-am declarat eu ,in schimb patronul a venit azi la ora 08.30 impreuna cu .....ea(nebuna,criminala),si au deschis spatiul (xerox),locul faptei,si a lasat-o sa vinda incontinuare,sa stearga urmele,doveziile,sa incerce sa corupa din martori,sa lucreze cu publicul ,foarte riscant ,oricine poate sa pateasca ce am patit eu,este legal ce a facut patronul,in incinta spatiului eu detin acte personale,obiecte personale,daca imi dispar pe cine trag la raspundere?.NU PE MINE NU M-A CONTACTAT NIMENI,AM FOST SI AM DEPUS,DIN NOU RESTUL DE ACTE LA INML,CEI DE LA SPITAL NU MI-AU DAT NIMIC PERSONAL AU SPUS CA TRIMIT EI LA INML,MI-AU DAT DOAR UN NR DE INREGISTRARE,ATAT,INTRE TIMP AU INCEPUT SA APARA UMFLATURI SI VANATAI,PE CARE EU LE-AM DECLARAT CA MA DUREAU,DAR NU ERAU UMFLATE ASA DE RAU SI VANATA.VA MULTUMESC DIN INIMA ,CE URMEAZA SA FAC EU?,DUPA CUM VAD PATRONUL TINE CU EA,O SUSTINE,AM AFLAT MAI MULTE LUCRURI DESPRE RELATIA PATRON SI EA,SI INCA UN LUCRU FOARTE GRAV DESPRE EA............cam cu probleme pshice in urma cu 7-9 luni .