Buna sera.As dori sa stiu cum pot radia o masina din circulatie aceasta fiind vanduta in urma cu 8ani si neavand decat un contract de vanzare cumparare facut de mana intre ambele parti.Mentionez ca locuiesc in strinatate si ajung in tara odata la 4ani.Va multumesc .
In situatia in care dvs ca ex-proprietar care nu ati intocmit documente autentificate si care nu ati finalizat procedura de tranzactionare autoturism,este dificil dupa 8 ani sa radiati autovehiculul
Incheiati procura in favoarea unei rude/cunostiinte care sa poata desfasura demersuri ;a nivelul SPR+autoritatea fiscala in numele dvshitarea integrala a debitelor in urmarire
Daca autoturismul nu a fost radiat pe cale de consecinta a acumulat restante la autoritatea financiara care nu va accepta radierea decat dupa achitarea integral a debitelor in urmarire
Restante nu are deoarece eu le-am platit in fiecare an.Totul e platit la zi de mine si nu doresc decat ca cel ce a cumparat-o de la mine sa si-o treca la nume sau sa o radieze.Problema e ca nu vrea nici una nici alta.
Impozit auto
flobos656
In perioada 1986-1998 am locuit in Constanta . In aceea perioada am detinut trei masini care una dupa alta au fost vindute cu act de vinzare- cumparare. In ... (vezi toată discuția)