avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... radiere masina
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

radiere masina

Buna sera.As dori sa stiu cum pot radia o masina din circulatie aceasta fiind vanduta in urma cu 8ani si neavand decat un contract de vanzare cumparare facut de mana intre ambele parti.Mentionez ca locuiesc in strinatate si ajung in tara odata la 4ani.Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: cristeavasile , utilizator 13:45, 12 Octombrie 2012
In situatia in care dvs ca ex-proprietar care nu ati intocmit documente autentificate si care nu ati finalizat procedura de tranzactionare autoturism,este dificil dupa 8 ani sa radiati autovehiculul
Incheiati procura in favoarea unei rude/cunostiinte care sa poata desfasura demersuri ;a nivelul SPR+autoritatea fiscala in numele dvshitarea integrala a debitelor in urmarire
Daca autoturismul nu a fost radiat pe cale de consecinta a acumulat restante la autoritatea financiara care nu va accepta radierea decat dupa achitarea integral a debitelor in urmarire
Restante nu are deoarece eu le-am platit in fiecare an.Totul e platit la zi de mine si nu doresc decat ca cel ce a cumparat-o de la mine sa si-o treca la nume sau sa o radieze.Problema e ca nu vrea nici una nici alta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit auto flobos656 flobos656 In perioada 1986-1998 am locuit in Constanta . In aceea perioada am detinut trei masini care una dupa alta au fost vindute cu act de vinzare- cumparare. In ... (vezi toată discuția)
Radierea unei masini vandute si anularea proceselor verbale de contraventie traianradocea traianradocea buna ziua.am vandut o masina acum aproximativ 2 ani.acum ma confrunt cu o probleme majora:la impozite mi-au aparut o serie de amenzi cu nr masinii pe care am ... (vezi toată discuția)
Scoatere de la impozite si taxe a unui autoturism vechi... ela-ela ela-ela Buna ziua Fratele meu a vandut un autoturism in urma cu cativa ani unui coleg si a incheiat un contract de vanzare-cumparare (autentificat la ambasada). Acel ... (vezi toată discuția)