avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 310 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... radierea unei masini
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

radierea unei masini

In anul 2004 am vandut o masina cu toate actele, TALON+CIV. Am vandut-o unui cunoscut, cu care nu am mai facut nici macar contract vanzare-cumparare. La un timp si acesta a vandut masina unui necunoscut, cu toate actele fara sa-mi spuna nimica. Acum platesc impozit de 8 ani pt acea masina. Am dat in judecata pe cel la care i-am vandut masina si in instanta a recunoscut ca masina a cumparat-o de la mine si a vandut-o mai departe cu tot cu acte. Judecatoarea, am vazut cand i-a zambit unei cunostinte ce a venit cu acest baiat (la care i-am vandut masina) in sala de judecata. Judecatoarea a spus ca nu se poate face nimic fara actele masinii si pana nu ai duc acte de la masina o sa ramana dosarul asa deschis la ea!!! ... Chiar nu am inteles nimic!!! ... Cum sa ramana dosarul deschis la ea cand eu vroiam o solutie, oricare ar fi fost ea, la care sa pot face recurs. ... Si de unde sa-i duc eu acte de la masina cand masina (o dacie 1410 din anul 1997) poate e de ani buni topita pe la fier vechi. Ma trimis judecatoarea sa dau masina in urmarire la Politia Rutiera Arad, care nu cred ca o sa o gaseasca niciodata. Suneti-mi va rog d-voastra ce sa mai fac ca sunt disperat sa pot radia aceasta masina de pe numele meu. Va multumesc anticipat!!!
Cel mai recent răspuns: dacyan , utilizator 12:44, 3 Octombrie 2012
dacyan a scris:

Judecatoarea a spus ca nu se poate face nimic fara actele masinii si pana nu ai duc acte de la masina o sa ramana dosarul asa deschis la ea!!! ...

Ar fi de preferat sa comunicati concret solutia instantei,deoarece afIrmatia cu "retinutul dosarului deschis.." nu are temei legal
Exista mai multe variante de obtinut radierea autoturismului,dar sunt necesare precizari concrete din partea dvs

Nu am primit nici o solutie din partea judecatoarei, si nici nu cred ca o sa primesc vreo solutie din moment ce mi-a spus ca dosarul ramane la ea deschis pana ai duc acte de pe masina sau contract vanzare-cumparare. Acel baiat a recunoscut in instanta ca a cumparat masina de la mine si ca a vandut-o mai departe dar nu vrea sa facem contract de vanzare-cumparare.Nu stiu in ce temei poate o d-na judecator sa tina dosarul deschis pt ca asa vrea dansa sa ai duc acte. Dar de unde sa ai duc acte ca daca aveam acte i le atasam la dosar odata cu plangerea ce am formulat-o de am deschis acest proces.
1-Dvs ati investit instanta de judecata cu autoritatea solutionarii plangerii formulate
Pe cale de consecinta la plangere legal formulata ,se impune ca si instanta sa dispuna solutie legala,nefiind legala sau suficienta sustinerea ca dosarul ramane la ea deschis pana ai duc acte de pe masina sau contract de vanzare-cumparare
2-Solicitati oficial presedintelui de instanta comunicarea solutiei dispuse in cauza
Am inteles .... Va multumesc!
Ma scuza-ti ca va deranjez din nou. Am cautat acum la Judecatoria Arad pe site si am gasit referitor la dosarul meu 9302/55/2012 ca, cauza sa Suspendat art. 155 inc. 1 cod procedura civil. .... Nu stiu ce inseamna acest articol si v-as ruga pe d-voastra daca ati putea sa imi spuneti.
Ultima modificare: Luni, 1 Octombrie 2012
dacyan, utilizator

Alte discuții în legătură

Radiere masina catalinion84 catalinion84 Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea problema caci nu mai inteleg nimic. Am vandut acum cateva luni un autoturism catre cineva. Am facut ... (vezi toată discuția)
Actiune civila bazias bazias am vandut o masina.fara a face actul de vanzare-cumparare dar i-am dat toate actele.in2008.cumparatorul nu a mai venit sa facem actele.l-am dat in ... (vezi toată discuția)
Radiere masina cu, contract de comodat? cedrrew cedrrew Am dat o masina unei persoane in baza unui contract de comodat care a expirat in luna ianuarie a.c.,iar dupa expirarea contractului persoana respectiva nu a ... (vezi toată discuția)