avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... actiune civila
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

actiune civila

am vandut o masina.fara a face actul de vanzare-cumparare dar i-am dat toate actele.in2008.cumparatorul nu a mai venit sa facem actele.l-am dat in judecata.dupa ce am scos de la politie act ca masina e pe numele meu+certificat fiscal caci platesc impozit.Eu vreau sa radiez masina,dar nu mai am nici un act,asa ca am cerut in instanta sa dispuna radierea fara a detine eu actele.El nu sa prezentat la judecata,iar instanta mi-a dat solutie: Pune în vedere reclamantului să precizeze domiciliul actual al pârâtului, sub sancţiunea art. 155 ind. 1 Cpc.,am dat anunt la ziarul Adevarul si l-am chemat in instanta la data urmatoare.VA ROG:trebuie depus ziarul la dosar,sau ma prezint cu el la urmatorul termen?ce mai trebuie facut pentru a termina mai repede?MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: bazias , utilizator 08:51, 29 Iunie 2011
Da trebuie sa depuneti Ziarul la dosar si anuntul sa-l incadrati cu o culoare ca instanta sa nu citeasca tot ziarul pana gaseste anuntul Dv.
Dumneavoastra pana la inchiderea dezbaterilor puteti formula si un capat de cerere in 'pretentii" sa va restituie sumele achitate ca impozit la registrul fiscal. depuneti chitantele in copii, Cand veti obtine solutia si o investiti puteti sa-l obligati sa va restituie banii. Eu personal am avut o astfel de actiune, tot asa am vandut o masina si cumparatorul a uitat sa mai vina sa-i fac actele legale, dupa pronuntare l-am executat de sumele cu titlul de impozit platite de mine, si ridicarea actelor masinii in vederea radierii.. Succes=D>
Multumesc de sfat,dar daca el nu se prezinta si nici nu este de gasit,de la cine voi primi banii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto ghitard ghitard acum 6 ani am vandut o masina unui individ care,justificand ca nu are timp atunci sa o radieze pe motiv ca trebuie sa plece imediat in strainatate,m-a convins ... (vezi toată discuția)
Radierea unui autoturism AdryanCalin AdryanCalin In anul 2006 am vandut o dacia 1300,avand calitatea de proprietar,unei persoane pe care nu am mai gasit-o ulterior.I-am dat certificatul de inmatriculare am ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism serafim liviu serafim liviu acum 4 ani am vandut o masina .ca acte de la acea masina mai am doar cartea de identitate a masinii .Nu cunosc unde mai este acum masina si nici cine o are in ... (vezi toată discuția)