In anul 2004 am vandut o masina cu toate actele, TALON+CIV. Am vandut-o unui cunoscut, cu care nu am mai facut nici macar contract vanzare-cumparare. La un timp si acesta a vandut masina unui necunoscut, cu toate actele fara sa-mi spuna nimica. Acum platesc impozit de 8 ani pt acea masina. Am dat in judecata pe cel la care i-am vandut masina si in instanta a recunoscut ca masina a cumparat-o de la mine si a vandut-o mai departe cu tot cu acte. Judecatoarea, am vazut cand i-a zambit unei cunostinte ce a venit cu acest baiat (la care i-am vandut masina) in sala de judecata. Judecatoarea a spus ca nu se poate face nimic fara actele masinii si pana nu ai duc acte de la masina o sa ramana dosarul asa deschis la ea!!! ... Chiar nu am inteles nimic!!! ... Cum sa ramana dosarul deschis la ea cand eu vroiam o solutie, oricare ar fi fost ea, la care sa pot face recurs. ... Si de unde sa-i duc eu acte de la masina cand masina (o dacie 1410 din anul 1997) poate e de ani buni topita pe la fier vechi. Ma trimis judecatoarea sa dau masina in urmarire la Politia Rutiera Arad, care nu cred ca o sa o gaseasca niciodata. Suneti-mi va rog d-voastra ce sa mai fac ca sunt disperat sa pot radia aceasta masina de pe numele meu. Va multumesc anticipat!!!
Buna ziua! ... Referitor la problema mea ce am descris-o mai sus am primit acasa Incheiere de sedinta in care instanta dispune "In baza art.155 ind.1 cod procedura civila. Suspenda judecarea cauzei formulata de reclamanta M.R. ... in contradictoriu cu paratul G.V. ...., avand ca obiect obligatia de a face, pana la depunerea inscrisurilor necesare radierii autoturismului.. Cu drept de recursde la comunicare pe toata durata suspendarii." ..... Mentionez ca paratului i sa luat declaratie in instanta in care a recunoscut ca a cumparat masina de la mine si a vandut-o mai departe cu toate actele unui necunoscut. Am si martori ca i-am vandut masina dar nu am mai facut contract vanzare-cumparare. Nu o sa am niciodata de unde sa duc in fatza instantei acte de la acea masina daca le-am dat vanzatorului cand i-am vandut masina. Chiar nu exista nici o solutie sa pot radia jos de pe mine o masina de care nu ma mai folosesc de 8 ani de zile?
Radiere masina
catalinion84
Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea problema caci nu mai inteleg nimic. Am vandut acum cateva luni un autoturism catre cineva. Am facut ... (vezi toată discuția)
Actiune civila
bazias
am vandut o masina.fara a face actul de vanzare-cumparare dar i-am dat toate actele.in2008.cumparatorul nu a mai venit sa facem actele.l-am dat in ... (vezi toată discuția)