avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... hotarare curte de apel
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

hotarare curte de apel

Haideti sa reformulez, dupa recurs, o hotarare irevocabila mai poate fi atacata prin recurs? eu am fost intimat in proces iar in contestatia in anulare spun ca au formulat recurs la aceasta hotarare irevocabila a curtii de apel...
Cel mai recent răspuns: Marius Filip , Avocat 18:18, 23 Ianuarie 2009
O hotarare irevocabila nu mai poate fi atacata cu recurs, ci doar printr-o cale exraordinara de atac(contestatie in anulare sau revizuire)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare irevocabila- termen motivare, cai de atac Ristina Ristina In urma recursului dintr-un proces civil tinut la Tribunalul Bucuresti dintre proprietari – chiriasi s-a dat o sentinta irevocabila, in favoarea totala a ... (vezi toată discuția)
Termen, temei legal recurs revizuire iccj flory1 flory1 Buna ziua, Va rog sa imi spuneti care este termenul in care se depune declaratia de recurs la revizuire litigiu de munca, la ICCJ. Este corect sa cer: ... (vezi toată discuția)
Am pierdut plangerea contraventionala, ce cai de atac am impotriva hotararii judecatoresti? liazugravu liazugravu Buna ziua. Agitatie si aglomeratie in oras , vine Boc si Udrea. Dupa ce am parcat ,am fost oprita (agresiv verbal) pe trotuar de un agent de circulatie la 10m ... (vezi toată discuția)